RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN         |         BEZORGING BINNEN 1-3 WERKDAGEN         |         GRATIS VERZENDING VANAF €50,-

Hoe te bestellen

BESTELLEN

Hoe kan ik bestellen?
Bestellen via onze webshop is heel eenvoudig. Ga naar het artikel van uw keuze. Vervolgens kiest u de juiste maat en klikt op ‘Bestellen’. Nu heeft u het gewenste artikel in uw winkelwagen geplaatst. Vanuit hier kunt u de betaling afronden of verdergaan met winkelen.
Wanneer uw bestelling compleet is, klikt u op 'Afrekenen' en volgt u de stappen in het betalingsproces.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen, namelijk met:
• iDEAL
• Klarna Achteraf Betalen
• Creditcard
• Fashioncheque

Worden er betaalkosten berekend?
Nee, wij rekenen geen betaalkosten.

Hoe weet ik dat mijn bestelling is gelukt?
Als u een bestelling heeft geplaatst en de betaling is afgerond, krijgt u van ons een orderbevestiging per e-mail. Hierin staat een overzicht van de door u bestelde artikelen.

VERZENDEN

Worden er verzendkosten berekend?
Nederland:
Wij rekenen geen verzendkosten voor bestellingen boven de € 50,- indien verzonden met POSTNL. Voor bestellingen onder de € 50,- betaalt u wel verzendkosten. Wij hanteren de volgende verzendkosten:
- POSTNL € 4,95.

Buitenland:
Wij rekenen geen verzendkosten voor bestellingen boven de € 100,- indien verzonden met POSTNL. Voor bestellingen onder de € 100,- betaalt u wel verzendkosten. Wij hanteren de volgende verzendkosten:
- POSTNL € 9,95.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
In Nederland: PostNL: als u voor 13:00 uur heeft besteld, wordt de bestelling binnen drie werkdagen geleverd. Geen bezorging op maandag, zondag en feestdagen.

Spaar ik ook punten met mijn webaankoop?  
Jazeker! Ook met uw online aankopen spaart u punten met ons klanten spaarsysteem (m.u.v. afgeprijsde artikelen).

RETOURNEREN

Wat zijn de regels voor het retourneren en ruilen?
Binnen uiterlijk 14 dagen na ontvangst is het mogelijk om een artikel te retourneren. De geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd, ongebruikt en voor zover mogelijk in originele verpakking, met aangehecht prijskaartje, voorzien van een ingevuld retourformulier, worden aangeleverd. Het retourformulier kunt u terug vinden in de bevestigingsmail van uw bestelling. Het eenmalig passen van kleding wordt niet beschouwd als gebruik.

Welke kosten worden er gerekend voor het retour zenden? 
De kosten voor retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Wat is de procedure bij een retour?
Sluit het ingevulde retourformulier bij het artikel in de verpakking, klik hier om het retourformulier te downloaden. Het retourformulier kunt u ook terug vinden in de bevestigingsmail van uw bestelling. Lever de retourzending binnen 14 dagen na ontvangst af bij het dichtstbij zijn de servicepunt van Post.nl of in. Zodra wij de bestelling retour ontvangen, krijgt u per e-mail een bevestiging van ontvangst. Het aankoopbedrag wordt vervolgens teruggestort op dezelfde rekening waarmee de bestelling oorspronkelijk is betaald. Let op; het kan 14 dagen duren voordat het bedrag weer op uw rekening staat bijgeschreven.
 
Kan ik de bestelling omruilen?
Als u een artikel wilt omruilen, dient u het gewenste artikel opnieuw bestellen. Het artikel dat niet naar tevredenheid is, of niet past, stuurt u via onze normale retourprocedure terug. 

KLACHTEN

Wat moet ik doen als er een verkeerd of beschadigd artikel geleverd is?
Wanneer u een verkeerd of beschadigd artikel ontvangt, kunt u dit aan ons retourneren. Op het retourformulier geeft u dan aan dat het om een verkeerde levering of een beschadigd artikel gaat. Wij beoordelen de klacht en storten daarna eventueel de gemaakte verzendkosten terug. 

Heeft u een klacht?
Bent u niet tevreden over een artikel of dienst? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de email aan webshop@wedo-mode.nl of telefonisch via 0341-455916.