Wedo | Mode voor hem én haar

Bij Wedo Mode bieden we mode voor mannen én vrouwen van diverse leeftijden. Trendy, stijlvolle, casual en cosy fashion van diverse topmerken waaronder Freequent, Tom Tailor, Rino & Pelle en StreetOne. Wedo Mode verzamelt elk seizoen weer de nieuwste looks en trends voor hem én haar.  Ons modeteam zorgt ervoor dat jouw modewensen tot uiting komen in een perfect gestylde outfit voor elke gelegenheid. 

In deze modeblog geven wij jou een impressie van onze merken, collecties en de nieuwste trends. Kom langs voor die onmisbare basics of trendy musthaves en laat je verrassen door fantastische mode in elke stijl. Bij Wedo Mode slaag je geheid!  

Vragen na het lezen van onze blogs? Kom gerust langs en laat je adviseren door een team van stylingexperts.


Connect me


Berichten

 Nieuw binnen!


Archief

  2019 Voorjaar
  2018 Najaar
  2018 Voorjaar
  2017 Najaar
  2017 Voorjaar
  2016 Najaar
  2016 Voorjaar
  2015 Najaar
  2015 Voorjaar
  2014 Najaar

Nieuw binnen!

Hiep hiep, goed nieuws! We hebben een hele nieuwe lading met mooie items mogen ontvangen. Uitpakken, ophangen en natuurlijk vertellen we je er hier ook alles over. Bij Wedo Mode delen we ons enthousiasme over nieuwe items maar wat graag. Doe je mee?

Een van de merken die er voor ons uitspringt is StreetOne. Zij kiezen dit seizoen voor knallend rood en yes, daar zijn we fan van. Rood is stoer, sexy en opvallend. Perfect voor een etentje, borrel of feestje. Bij StreetOne maken ze combineren ook nog eens makkelijk: de vestjes passen perfect bij de shirts. Hou jij dus wel van co-ordinated outfits? Dan zijn de nieuwe items van StreetOne iets voor jou.

Een andere blikvanger is &Co Woman. Zij bieden rokken en maxi jurken aan in fantastische prints. Wedden dat je continu de vraag gaat krijgen waar die mooie jurk van is? Ook SoyaConcept maakt zwierige jurken met opvallende prints. Binnenkort toevallig een bbq met vrienden of een proeverij op de agenda?

We hebben het er al vaker gehad en we blijven het tippen: de items van Enjoy. Blouses en tunieks met bloemen, bladeren, veren of strikjes. Enjoy gaat net als &Co Woman of bijvoorbeeld Dreamstar voor grote, opvallende prints. En wij bij Wedo Mode zijn absoluut voor prints zolang het nog kan.

Kom je snel langs? Dan zorgen wij ervoor dat alles er prachtig bij hangt bij Wedo Mode.


Top