Wedo | Mode voor hem én haar

Bij Wedo Mode bieden we mode voor mannen én vrouwen van diverse leeftijden. Trendy, stijlvolle, casual en cosy fashion van diverse topmerken waaronder Freequent, Tom Tailor, Rino & Pelle en StreetOne. Wedo Mode verzamelt elk seizoen weer de nieuwste looks en trends voor hem én haar.  Ons modeteam zorgt ervoor dat jouw modewensen tot uiting komen in een perfect gestylde outfit voor elke gelegenheid. 

In deze modeblog geven wij jou een impressie van onze merken, collecties en de nieuwste trends. Kom langs voor die onmisbare basics of trendy musthaves en laat je verrassen door fantastische mode in elke stijl. Bij Wedo Mode slaag je geheid!  

Vragen na het lezen van onze blogs? Kom gerust langs en laat je adviseren door een team van stylingexperts.


Connect me


Berichten

 Lentekriebels


Archief

  2020 Najaar
  2020 Voorjaar
  2019 Najaar
  2019 Voorjaar
  2018 Najaar
  2018 Voorjaar
  2017 Najaar
  2017 Voorjaar
  2016 Najaar
  2016 Voorjaar
  2015 Najaar
  2015 Voorjaar
  2014 Najaar

Lentekriebels

Ondanks de wereldwijde pandemie blijft de trendmachine voor het voorjaar gewoon doordraaien. Deze lente blijven we aan de ene kant vasthouden aan het comfort en de informele aard van loungewear, terwijl we aan de andere kant weer als vanouds willen uitpakken met onze kleding. Mooie, nieuwe collecties laten een fijne mix van beide invloeden zien. Benieuwd naar de opvallendste looks voor dit seizoen? Wij zochten het voor je uit!  

Ongecompliceerde creaties met functionele details vormen de kern van de loungewear, waarbij comfort key is met heerlijke zachte stoffen en simpele, maar chique silhouetten, die het minimalisme uit de jaren 90 weer terugbrengen. Een mix van romantisch en bohemien met zwierige pasvormen opvallende details als ruches laten aan de andere kant fantasierijke mode zien, die bijna sprookjesachtig aandoet. Ideaal om bij weg te dromen tijdens de surreële omstandigheden van de pandemie.

In het afgelopen jaar waren we op de natuur aangewezen als nooit tevoren. Wellicht een van de redenen waarom aardetinten dit seizoen bovenaan de trendladder staan. Beige, crème, camel en bruin zullen naar verwachting veel looks domineren. Daarnaast is blauw populairder dan ooit. Deze kleur staat voor sereniteit, kracht en optimisme. Kwaliteiten die in deze nogal onzekere tijden van groot belang lijken. Andere trendkleuren als pastel groen, roze en geel geven onze kasten tevens een héérlijke frisse bries. Mix pastelkleuren met elkaar voor een vrolijke, eigentijdse look of ga voor een vleugje chique in combinaties met elegante nude tonen.

De seventies designs zijn nog overal dit voorjaar. Denk aan trendy bloemenprints, die alles wat we leuk vinden aan de lente weerspiegelen. Niet alleen doen ze denken aan het seizoen waarin de natuur weer tot leven komt in al zijn prachtige glorie, ze brengen ook onze garderobes weer tot leven. Om een fractie van onze reislust te temmen, zien we daarnaast veel etnische prints, geïnspireerd op de Inca's, Maya’s en Azteken. Denk aan items in grafische patronen en ornamenten die onze avontuurlijke geesten doen ontwaken.


Top