Tips & Tricks najaar 2018

Voor de koude maanden geeft Wedo Mode tips & tricks voor komende najaar. Een combinatie van klassieke prints, opvallende kleuren en warme stoffen. De kleuren voor het komend seizoen bestaat uit het herfstpallet. Verschillenden tinten zoals groen, rood en geel liggen nu in de winkel en zijn online verkrijgbaar.

Autumn must have
Een basic item voor de herfst en winter is een lang vest. Het is comfortabel en gemakkelijk te combineren. Bekijk goed welk vest je draagt, zodat jouw bodytype tot zijn recht komt. Heb je nog een aantal mooie tops liggen van de zomer? Combineer dit met een lang vest. Draag het vest open en de favoriete top waar je nog geen afscheid van kan nemen blijft in je garderobe hangen.

Van zomer naar herfst
Het wordt minder warm, maar dat betekent niet dat de zomerjurken weer naar zolder moeten. Wees creatief en draag in plaats van sandalen, stoere enkellaarsjes of leuke leren schoenen. The little black dress is tijdloos en kan je zowel chique als casual dragen.
In de herfst tover je deze jurk om door hoge laarzen te dragen. Laarzen tot de knie of overknee boots, plat of met hak. Hoge laarzen staan bij iedereen en zijn ook nog eens lekker warm.

Bloemrijk
Ruiten en bloemenprints zijn nog steeds trendy. Tops met romantische floral prints blijven elk seizoen terugkomen, evenals het ruitjesmotief. Deze prints geven je outfit een speels effect en zijn zowel formeel als informeel te dragen. Draag deze print met een effen vest of blazer, zodat de print blijft opvallen.

Mixed prints
Af en toe moet je risico’s durven te nemen. Combineer prachtige prints en opvallende kleuren met elkaar en tover dit om tot een gewenste herfstlook. Strepen met bloemenprints of ruitjes met dierenprints. Het kan allemaal, een vrolijke mix voor de koude dagen.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en like onze Facebook  pagina.


Top