Winterklaar

November is in zicht en daarmee ook de komst van een nieuw seizoen! En wat is nou écht een kledingstuk dat niet mag ontbreken in jouw garderobe? Wedo Mode heeft de volgende trends op het gebied van jassen voor komend winterseizoen voor je gebundeld:

- Gewatteerd en oversized. De puffer coat, zoals het gewatteerde donsjack ook wel wordt genoemd, is wederom dit seizoen erg populair. Naast de al bekende korte varianten zien we dit najaar ook de puffer coat tot aan de knieën of enkels.

- Echt bont kan tegenwoordig écht niet meer. Tijdens de London Fashion Week tussen 14 en 18 september was al geen bont te zien op de catwalk en dus gaan we vanaf heden en masse voor nepbont! Denk niet alleen in ‘sobere’ kleuren, maar kies voor een jas met een kleurrijke faux fur kraag of een faux fur jas in een felle statement kleur.

- Laag op laag. De laagjestrend ontvangen we met open armen deze winter! Immers willen we er tijdens gure winterdagen wel warm en comfortabel bijlopen. Ben jij niet zo van de jas-op-jas trend? Ga dan voor een colbert onder je winterjas of een grote brede sjaal over je jas.

- Bruin is het nieuwe zwart! Hoewel de kleur bruin eerder nog gezien werd als oubollig, kun je deze herfst en winter absoluut niet zonder. Bruin is hot! Van chocolade bruin en roestbruin tot diep oranje gebrand en karamel. We gaan dus voor een bruine mantel of caffé latte faux fur jas dit najaar!

Advies nodig? Wedo Mode helpt je graag verder.


Top