Maak je klaar voor...

De sint heeft ons kikkerlandje nog maar net verlaten en we zitten alweer met smart op het volgende feestelijke event te wachten: Kerst! En zoals iedereen weet gaat kerst gepaard met mooie (aan)kleding en dus dienen wij onze party outfits weer uit de kast te halen. Enig idee wat jij komende feestdagen aan gaat trekken? Voor degene die nog wat inspiratie willen opdoen, hebben we hier enkele handige tips!

Kerstborrel op het werk? Voor sommige erg moeilijk te bedenken wat je dan aan moet trekken. Je wilt immers niet underdressed maar zeker ook niet overdressed tussen jouw collega’s rondlopen. Een outfit waarmee je nooit de fout in kan gaan (Mits deze mooi aansluit): het pak! Vrouwen kunnen ervoor kiezen het powersuit casual of chic te dragen door de keuze te maken tussen sneakers of hakken en een stoer t-shirt of chique blouse. Hiermee creëer je in een handomdraai een geheel nieuwe look.

Wat ons betreft nog zo’n basic essential: A Little Black Dress, beter bekend als LBD. Dit korte zwarte jurkje is inmiddels uitgeroepen tot garderobe-musthave, omdat deze voor elke gelegenheid én voor elk seizoen ‘kan worden ingezet’. Casual gelegenheid? Combineer jouw LBD dan met stoere boots en een kort leren jack. Formeel diner? Ga dan voor een (niet té kort) zwart jurkje met een mooie blazer en elegante hakken. Draag je dit jurkje op oudejaarsavond, pak dan uit door opvallende sieraden te dragen! Hiermee zorg je voor een juist glitter & glamour gehalte.

Ook rokjes doen het goed tijdens feestelijke gelegenheden. Of je nu kiest voor een checkered, leren of velvet versie, combineer een rok met een stoer t-shirt/ classy blouse, blazer en mooie enkellaarsjes en jouw look is af! Wil je iets meer “afwijken” van de traditionele kerst look? Ga dan voor een jurk of broek in een uitgesproken dessin/kleur. De kunst is om de juiste balans te vinden. Houd er rekening mee: overdaad schaadt, dus…keep it simple!

Bekijk nu ons assortiment online of kom gezellig even langs. We helpen je graag bij het vinden van een leuke outfit voor de feestdagen!


Top