Terugblik

Een nieuw jaar betekent een fris nieuw “begin” en met een nieuw begin refereren we vaak aan een frisse nieuwe jij. Om deze ’new me’ alvast te introduceren dienen we uiteraard het jaar in stijl te beginnen. Hoe we dat doen? We zetten de top 3 musthaves van 2018 voor je op een rij zodat je 2019 met een fashionable look tegemoet gaat.

De afgelopen jaren al een daverend succes en ook in 2018 kon je er niet omheen: dierendessins. Dacht je dat we wel genoeg hadden aan de luipaardprint dan had je het goed mis! Ook de slangenprint groeide intussen in populariteit en kun je inmiddels rekenen tot de top 5 populairste prints. Perfect te combineren met goeie basics en neutrale tinten. Echter zagen we ook veel looks waar print op print werd toegepast. Denk aan strepen of bloemendessins in combinatie met verrassende dierenprints.

Nog zo’n populaire print was én is nog steeds: het all-over ruitdessin! Ook hierbij mogen en kunnen verschillende ruitpatronen met elkaar gecombineerd worden. Houd er echter wel rekening mee dat het één geheel blijft en niet chaotisch wordt. Dat betekent dat je goed moet kijken welke kleuren bij elkaar passen en welk item van jou als pronkstuk moet dienen. Eyecatcher dit jaar: het vrouwenpak in grijs ruitdessin!

Straal! Glitters en coatings werden afgelopen jaar zeer gewaardeerd. Denk aan plissérokken, leggings, blazers en zelfs schoenen in shiny uitvoeringen waaronder pailletten, metallics, lurex, glimmend satijn en velvet. Niets is te gek, maar…ga niet over de top door teveel glanzende materialen toe te passen in jouw outfit. Balans is hierbij het sleutelwoord.

Wedo Mode wenst je een gelukkig en stijlvol 2019! Tot in het nieuwe jaar!


Top