Nieuw binnen!

Hoewel de maand januari voor velen in het teken staat van wintersport, plannen we ook en masse de voorjaarsvakantie in en met de voorjaarsvakantie hoort natuurlijk een voorjaarsgarderobe! Gelukkig stromen de collecties voor lente/zomer 2019 razendsnel binnen en kunnen we nu al genieten van prachtige nieuwe items waaronder die van Sojaconcept, Tom Tailor en Enjoy. Benieuwd wat je te wachten staat?

Met de Pre-spring collectie van Sojaconcept kunnen we ons weer verheugen op het voorjaar. Heerlijke vrolijke en frisse kleuren waaronder oranje, helder blauw en paars. Uiteraard in combinatie met neutrale tinten waaronder wit, beige, bruin en grijs. Comfortabele jumpsuits, klassieke blouses, heerlijk zittende pantalons en printrijke jurkjes. Benieuwd? Shop nu de pre-spring collectie online of kom gezellig langs in de winkel.

Ook Tom Tailor biedt weer prachtige basic items én trenditems. Opvallend zijn de nieuwe blouses / blousejurkjes in frisse kleuren en dessins. Of je het nu draagt als city wear of beach wear, met dit mode-item kun je alle kanten op! Tevens kunnen we dit voorjaar weer genieten van bloemenprints, streepdessins én opvallende kleuren waaronder rood en geel. Vrolijk, fris én zomers.

Enjoy gaat voorlopig nog even verder met de animal-trend en niet geheel zonder reden want ook in 2019 zien we talloze dierenprints weer voorbij komen. Met name de slangenprint doet het bijzonder goed! Wissel dit af met basic items en creëer zo een speelse en dynamische look.

Binnenkort komen we met nog meer nieuwe collecties waaronder die van &Co Woman. Benieuwd? Houd de webshop én social media dan goed in de gaten!


Top