Get ready for spring!

Hoewel we ons nog in de maand februari bevinden, zijn we bij Wedo Mode al volop bezig met de nieuwste lente/zomer collecties voor 2019. En dat doen we maar al te graag! Want ook dit seizoen worden we weer verrast met heldere zachte voorjaarstinten en kleurrijke dessins. Waar we zoal rekening mee moeten houden dit voorjaar?

Al enige tijd zeer populair en ook dit voorjaar een groot succes: het mannenpak. Hoewel een echt mannenpak kun je het haast niet meer noemen gezien het pak hedendaags net zo vaak voorkomt in een vrouwen garderobe als in een mannen garderobe. Echter, deze zomer zien we het pak graag in vrolijke snoepkleuren en eigenzinnige prints!

Wees niet verbaasd als je ook dit jaar de luipaardprint nog veelvuldig ziet verschijnen. Animal prints hebben hun piek wellicht al bereikt, maar volgens diverse trendwatchers, zijn deze prints (waaronder ook de slangenprint) nog steeds ongekend populair in 2019.

Jumpsuits doen het dit voorjaar ook zeer goed. De all-in-one suit dragen we het liefst in stoere leger kleuren maar suits in klassiek zwart of wit doen het ook zeer goed evenals jumpsuits met een leuk dessin.

Nog zo’n fijne trend voor het voorjaar: het overhemd-jurkje! Ideaal voor naar het strand, maar ook voor s’avonds op een mooie skinny jeans. Verder spotten we voor de zomer veel kleur en prints (waaronder tie-dye), transparante materialen, doorkijkjes en etnische en western invloeden.

Nog veel meer leuks in het verschiet dus houd de website goed in de gaten!


Top