Print mania

Gek op opvallende prints en kleuren? Dan is 2019 jouw jaar om te shinen! De trend waar we eigenlijk niet omheen kunnen, geeft ons dit seizoen namelijk veel om naar uit te kijken.

Het mo├ęt je zijn opgevallen: prints zijn al enige tijd hot & happening. En dit voorjaar wordt er zeker geen stapje teruggedaan op dit front. Kleurrijk, levendig en exotisch. Zo kunnen we de trends met gemak omschrijven.

Geen zorgen dus als er een stapel shirts met panterprint in jouw kast ligt. Deze populaire print gaat voorlopig nergens heen! Sterker nog: het dierenrijk breidt zich wellicht verder uit in jouw garderobe. Afgelopen winter zagen we de slangenprint zijn intrede doen en nu is de zebra hieraan toegevoegd.

De nieuwe collectie van Enjoy is voor liefhebbers van prints een lust voor het oog. De eerdergenoemde zebraprint vind je terug in blouses die tevens als tuniek kunnen worden gedragen. Niet dol op dierenprints? Dan zijn er nog genoeg andere dessins. Denk aan bloemen, bladeren, veren en strikjes.

Wellicht denk je dat prints vooral te zien zijn in damesmode. Dat klopt niet helemaal. Ook de heren worden getrakteerd op een diversiteit aan prints dit seizoen. Bij Bluefields kun je bijvoorbeeld terecht voor een poloshirt met tropische bladeren. Maar ook de meer subtiele bloem of stip vind je terug in de nieuwe collectie overhemden.

Maken we het te bont? Niet getreurd. Naast alle levendige dessins is er ook veel plek voor effen gekleurde items. Er is ruime keus in verschillende tinten groen, blauw en rood. Zo speel je redelijk op safe maar is het voorjaar absoluut aanwezig in jouw garderobe.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk gerust verder in de winkel of online.


Top