Lentekriebels

Hoewel de ene hoosbui de andere hoosbui opvolgt, geven de nieuwste voorjaarscollecties bij Wedo Mode je alweer genoeg om naar uit te kijken voor het komende modeseizoen. Wie heeft er na de gure winter geen zin in zomerse ontwerpen en luchtige stijlen?

Ontwerpers kozen dit seizoen onder meer voor de natuur als inspiratiebron met wildernis motieven, slangen-, tijger- en luipaardprints, uitgevoerd in eindeloze tinten blauw, groen, zachtroze, perzik, bruin, geel en zand, welke de overgang naar de zomer warm en welkom maken.

Het is alleen maar logisch dat naarmate de barometer omhoog gaat, de kleuren overeenkomen met deze zonnige temperaturen. Boterachtige- en okergeeltinten, samen met chili rood en perzik, maken jouw look aankomende seizoen nóg warmer. Koele ijsblauwe kleuren en wit zorgen voor een fris briesje, terwijl basic groen en zandtonen de perfecte neutrale balans bieden.

Ook dierenprints blijven voorlopig! Met de stijgende populariteit van deze patronen in neutrale kleuren maak je je outfit interessant, zonder je zorgen te maken over eventuele botsende motieven. Daarbij combineren ze perfect met de geweldige trendkleuren van nu.

Functionele en ‘athleisure’ mode met opgestikte zakken, knopen, riemen, ritsen al dan niet in casual stoffen blijven deze zomer een hit. De trends, afgeleid van werk-, militaire, safari-of sportuniformen door de jaren heen, geven deze van origine vaak herenitems een moderne en ultra vrouwelijke twist. Denk aan safari jassen, khaki jurken, grafische T-shirts en joggingbroeken, variërend van ultra-casual tot gekleed. 


Top