Summer musthaves

Je zou het misschien nog niet zeggen, maar ‘officieel’ zomer komt er toch écht aan. Eind deze maand verwachten we dan ook officieel zomerweer en dat gaat natuurlijk gepaard met de allerleukste zomer musthaves voor dit seizoen. Wat we kunnen verwachten deze zomer? Alles én nog meer! Qua kleuren gaan we alle kanten op en ook talloze prints vliegen ons om de oren. Aan ons om jou te laten zien welke trends wij eruit hebben gepikt:

Colorblocking
Kleur, kleur en nog eens kleur. Dit is natuurlijk hét seizoen om eens flink uit te pakken op dit gebied. Denk aan zuurstokroze, knalgeel, gras groen en fel paars, maar ook crispy white en beige doen het zeer goed tussen deze knalkleuren.

Strepen
Deze zomer heb je absoluut een streepje voor als je minstens één item in je kast hebt liggen met de befaamde streep. Horizontaal, verticaal of diagonaal, gemixt met andere strepen of solo; de streep blijft een favoriet.

Let’s get tropical
De allround favoriet: de bloemenprint is terug van nooit weggeweest! Dit jaar wordt de jaren 70 bloemenprint duidelijk centraal gezet. Toch op zoek naar een iets fris en fruitiger dessin? Dan ga je voor bananen, kersen of citroenen als print of verrijk je jouw garderobe met Items in een blaadjesdessin.

Wijde pantalons
Na jarenlang skinny’s in de mode, is deze trend toch heerlijk comfortabel en gemakkelijk. Tip: Combineer de wijde pantalon met een mooie strakke blouse of top voor een mooi silhouet.

Dit en nog veel meer moois online én in de winkels te vinden!