RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN         |         BEZORGING BINNEN 1-3 WERKDAGEN         |         GRATIS VERZENDING VANAF €50,-

Merry christmas & Happy new year!

De feestdagen zijn bijna aangebroken en dus trekken we onze mooiste outfits uit de kast óf shoppen snel nog even de laatste musthaves online of in de winkel. Maar wat trek je nou aan tijdens deze feestelijke dagen én after-christmas-new-years-eve-days? Wedo Mode zocht het voor je uit!

Glitter, glitter en nog eens glitter. Tijdens Kerst en Nieuwjaar is het meer dan geoorloofd: pailetten, lurex en andere shiny materialen mogen uit de kast worden gehaald. Het is immers 'the most wonderful time of the year' en dat mag je laten zien!

Suit up! Zowel voor heren als dames altijd een zeer stijlvol modeitem: het pak. Daarnaast kun je het zelf zo bont maken als je wil door te verschijnen in een kleurrijk pak of te spelen met verschillende dessins. Natuurlijk kun je ook kiezen voor klassieke zwart en het geheel opvrolijken met een mooie kleurrijke blouse of overhemd.

Knits. Heerlijke warme breisels zijn vooral na die gezellige feestdagen erg fijn om in je bezit te hebben. Heb je nog een kaasfondue avond te gaan? Dan verschijn je natuurlijk in een grof gebreide kabeltrui inclusief Noors patroon. Ook zeer geliefd deze dagen zijn zachte comfortabele hoodies en oversized sweaters.