RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN         |         BEZORGING BINNEN 1-3 WERKDAGEN         |         GRATIS VERZENDING VANAF €50,-

Start Spring

Begin februari en we maken ons alweer klaar voor het voorjaar! Wat ons betreft kan het niet vroeg genoeg beginnen, want wat een heerlijke items hebben we ingekocht voor lente/zomer 2023! Wat we voor jou in petto hebben? Lees mee en ontdek welke pre-spring items nu al in onze winkels liggen of welke nog gaan komen...

Colour up your wardrobe...met verschillende kleuren en dessins zoals de excotische prints van FOS Amsterdam waaronder het Butterfly Wing dessin, Sisi Loops print of de Vivid Lines haal je het zonnetje direct in huis! Combineer één van deze blouses met het lekkere teddy gilet voor de ideale laagjeslook en je zit er ook de maand februari nog warmpjes bij.

Elvira gaat ook voor kleur dit seizoen met prachtige blauwtinten, boho orange, appelgroen en fijne neutrals waaronder beige en natuurlijk crispy white. Zo is het welbekende powersuit verkrijgbaar in helder koningsblauw, de boho orange blouse afgewerkt met prachtige ruche details en gaan we nog even de jaren 70 in met de flared broek met strikceintuur.

Bij Lerros hebben ze voor het 'tussenseizoen' ideale items gekozen. Zo is de bodywarmer weer in het assortiment te vinden, zijn de licht gewatteerde jassen in diverse kleuren verkrijgbaar én spotten we enkele items al in bekende lentekleuren waaronder lemongrass, chilled olive en mulberry red.

There's more to come; to be continued...